TAPE GORENG KEJU


Dari Majalah Amanah

Bahan:

500 gr tape singkong, haluskan

1 butir telur ayam

100 gr kelapa parut 1/2 tua kukus

75 gr tepung roti

50 gr keju parut

wijen secukupnya

3 sdm tepung kanji

minyak untuk menggoreng secukupnya

Cara membuatnya:

  • Campur tape, kelapa, keju, tepung roti dan telur. Aduk hingga rata.
  • Bentuk adonan menjadi bulatan-bulatan pipih kecil. Sisihkan.
  • Campur kanji dalam 100 ml air.
  • Celupkan adonan tape ke dalam cairan kanji, lalu balur dengan wijen.
  • Goreng hingga kecoklatan dan matang. Hidangkan.

Leave a comment

Filed under SERBA GORENG, SNACK

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s