UDANG GULUNG


Dari Bonus Masakan Majalah Kartini

Bahan:

6 ekor udang pancet

1 ons daging ayam

1 btr telur ayam

2 butir bawang merah

2 siung bawang putih

6 lembar kulit pangsit

garam dan lada secukupnya

Cara Membuatnya:

  • Udang pancet dikupas sebatas ekor.
  • Kocok telur ayam.
  • Daging ayam dicincang bersama bawang merah, bawang putih, lalu beri garam dan lada.
  • Udang dibungkus dengan isi, lalu celupkan ke telur kocok.
  • Bungkus udang dengan kulit pangsit.
  • Goreng sampai matang.

Leave a comment

Filed under SEA FOOD, UDANG

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s